Skal du leie kontor i Oslo er det flere ting du bør vurdere. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen av de punktene du bør vurdere før du leier et kontor i Oslo
Les mer
Kontorhotell vs. kontor

Ser du etter kontor for deg selv eller din bedrift, kan du velge mellom flere løsninger i dag. Vi kjenner uttrykk som kontorlandskap, kontorfellesskap, ”co-working” og korttidsleie av arbeidsbord. 

Mange kan jobbe hjemmefra, mens andre jobber i åpne kontorlandskap. Passer ingen av disse løsningene, kan man selvfølgelig velge å leie kontorhotell. Å leie er i mange tilfeller mye bedre enn å eie. Du tar ikke beslag i eget areal, og du har færre forpliktelser som ellers ville ta av din dyrebare tid. 

 Med hva er et kontorhotell? Og hva bør man velge?

Les mer
Leie kontor i Oslo

Det er fullt av muligheter for å leie kontor i Oslo i dag. Dette er tross alt byen hvor flest bedrifter blir til, går under eller skifter marked. Byen bugner av mennesker, bedrifter, nettverk og bygninger. Denne travle byen som hele tiden er i vekst, opplever stadige endringer og utbygging.

Les mer
Råd og tips til leie av kontor
Det er mange aspekter å tenke på når man velger nye  kontorer eller lokaler. Vi hjelper deg gjennom en behovsanalyse for å kartlegge alle aspekter for finne den beste løsningen for din bedrift. 
Les mer
Co-working – for gründere, selvstendig næringsdrivende, frilansere og andre
Gründere, investorer og etablerte selskaper møtes i kreative arbeidsfellesskap der man utveksler ideer og kunnskap, deler ressurser og gjør forretninger med hverandre.
Les mer