Hva er et kontorfellesskap?

Er du lei av å arbeide hjemmefra med diverse prosjekter? Et kontorfellesskap kan være løsningen for blant annet frilansere og små bedrifter som ellers ville benyttet seg av hjemmekontor. Det finnes mange kontorfellesskap i Oslo og trenden har tatt Norge med storm. Selv om mulighetene er mange skjønner vi at det kan være vanskelig å velge det riktige kontorfellesskapet. Vi i leiekontor.no hjelper deg derfor med å finne det beste kontorfellesskapet for deg basert på dine preferanser.

Les mer
Leie kontor i Oslo

Lurer du på hvordan du går fram når du skal leie kontor i Oslo? Leiemarkedet kan virke svært uoversiktelig, og leiekontor.no hjelper deg derfor med å finne den riktige kontorløsningen for deg til riktig pris. Du sparer både tid og penger på å bruke leiekontor.no når du skal finne det beste kontoret for deg!

Les mer
Kontorhotell vs. kontor

Ser du etter kontor for deg selv eller din bedrift, kan du velge mellom flere løsninger i dag. Vi kjenner uttrykk som kontorlandskap, kontorfellesskap, ”co-working” og korttidsleie av arbeidsbord. 

Mange kan jobbe hjemmefra, mens andre jobber i åpne kontorlandskap. Passer ingen av disse løsningene, kan man selvfølgelig velge å leie kontorhotell. Å leie er i mange tilfeller mye bedre enn å eie. Du tar ikke beslag i eget areal, og du har færre forpliktelser som ellers ville ta av din dyrebare tid. 

 Med hva er et kontorhotell? Og hva bør man velge?

Les mer
Leie kontor - Oslo

Det er fullt av muligheter for å leie kontor i Oslo i dag. Dette er tross alt byen hvor flest bedrifter blir til, går under eller skifter marked. Byen bugner av mennesker, bedrifter, nettverk og bygninger. Denne travle byen som hele tiden er i vekst, opplever stadige endringer og utbygging.

Les mer
Råd og tips til leie av kontor
Det er mange aspekter å tenke på når man velger nye  kontorer eller lokaler. Vi hjelper deg gjennom en behovsanalyse for å kartlegge alle aspekter for finne den beste løsningen for din bedrift. 
Les mer
Co-working – for gründere, selvstendig næringsdrivende, frilansere og andre
Gründere, investorer og etablerte selskaper møtes i kreative arbeidsfellesskap der man utveksler ideer og kunnskap, deler ressurser og gjør forretninger med hverandre.
Les mer