Råd og tips til leie av kontor

Råd og tips til leie av kontor

Det er mange aspekter å tenke på når man velger nye  kontorer eller lokaler. Vi hjelper deg gjennom en behovsanalyse for å kartlegge alle aspekter for finne den beste løsningen for din bedrift. Noen ting man bør tenke på er:

 

Hvor mange og hva slags kontorplasser trenger jeg?

Hvor mange ansatte og hva slags kontorplasser man trenger har mye å si for valg av nye kontor. Trenger de ansatte ro rundt seg fordi oppgavene trenger konsentrasjon? 

 

Passer kontorene arbeidsflyten i min bedrift?

Er det mye team arbeid hvor man ønsker møteplasser og hvor ett åpent landskap bidrar til økt aktivitet? Sitter alle de ansatte på kontoret store deler av arbeidstiden eller bruker de ansatte mye av tiden sin utenfor kontoret?

 

Er det elementer i ett nytt kontor som kan øke produktiviteten?

Bedriftens lokaler har mye å si for trivsel og produktivitet. At lokalene er fine, har bra arbeidsflyt, gode fasiliteter som kaffemaskin, kantine, raskt og stabilt bredbånd samt tilgang til andre fasiliteter kan ha stor betydning for trivsel og rekruttering. 

 

Er beliggenhet viktig?

Beliggenhet av nytt kontor kan ha mye å si med tanke på nærhet til kunder og samarbeidspartnere, rekruttering, profil på bedrift og logistikk. Det er viktig og vurdere beliggenhet opp mot disse elementene og budsjett. 

 

Leiekontor.no bistår vi deg med å finne riktig løsning på ditt behov. Vi gjør prosessen med å finne nye kontorlokaler mer effektivt og sørger for at du får en løsning som er skreddersydd dine behov og budsjett. 

 

Kontakt oss for en uforpliktende prat idag