Co-working – for gründere, selvstendig næringsdrivende, frilansere og andre

Co-working – for gründere, selvstendig næringsdrivende, frilansere og andre

Coworking er ett relativt nytt konsept som skiller seg noe ut fra gamle modeller der man tilbyr kortsiktig utleie av kontorpulter i ett felleskap. Coworking tilbyd fleksible og kostnadseffektive løsning og egner seg spesielt bra for gründere, selvstendig næringsdrivende, og frilansere. Her har man mulighet til å møte andre gründere og investorer i ett kreativt felleskap.

Gründere, investorer og etablerte selskaper møtes i kreative arbeidsfellesskap der man utveksler ideer og kunnskap, deler ressurser og gjør forretninger med hverandre.

Selve konseptet eller co-working bevegelsen startet i San Francisco i 2005 med en idè om å kombinerer selvstendige næringsdrivende med strukturen og felleskapet man får i ett kontorlokale. Brad Neuberg oppfang order «coworking» slik vi opplever det i dag (1).

Coworking Spaces tilbyr ofte ulike medlemskap som er fleksible med tanke på behov og budsjett. Typiske tjenester er kontorplass, møterom, kaffe, kopimaskin, WIFI, arrangementer osv…

Fordelen med en co-working løsning for gründere og andre selvstendig næringsdrivende er at man får tilgang til ett fellesskap med andre bedrifter og personer i samme situasjon som deg hvor man har mulighet til å dele erfaringer og kanskje finne samarbeidspartnere som kan bidra til vekst i din bedrift.

Coworking spaces vokser med flere lokasjoner på steder i de fleste storbyer som Oslo, Bergen, Stavanger, Moss osv…

Leiekontor.no kan bistå din bedrift med å finne riktig løsning basert på deres utfordringer, behov og budsjett.  

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. 

Les mer om coworking her